Møbler til opbevaring på plejehjem

CARE SERVICE TROLLEY - COMBI

Care Service Trolley COMBI er en TO- i -ÉN løsning. Løsningen består af Care Trolley og Service Trolley. Care Trolley fungerer som et mobilt, effektivt og specialdesignet arbejdsbord til den personlige hygiejne. Den er også indrettet, så den hurtigt kan bringe al urent tøj, linned og håndklæder ud af boligen. Service Trolley fungerer som et mobilt depot fyldt op med plejeartikler, remedier, linned og meget andet. I kombination sikrer de to Trolleys, at I har ALT, hvad I skal bruge, lige ved hånden, og at I ALTID er hurtigt klare til en plejesituation.

PLUSTID
Møbler til opbevaring på plejehjem

CARE TROLLEY - SOLO

Care Trolley SOLO anvendes som et mobilt, effektivt og specialdesignet arbejdsbord, som fast inventar i borgerens egen bolig. Udover funktionen som JERES arbejdsbord har den borgerens egne plejeartikler og remedier, som linned, håndklæder, bleer, cremer, børste o.a. med ombord. Det betyder, at I har ALT, hvad i I skal bruge, inden for rækkevidde – også vandfade og skraldespand. Arbejdsmiljø, ergonomi og smittefrie zoner har været i top-fokus i indretningen af denne løsning.

PLUSTID
Møbler til opbevaring på plejehjem

SERVICE TROLLEY - solo

Service Trolley SOLO er et mobilt depot og indeholder de almindelige plejeartikler og remedier, håndklæder, linned, sygeplejeartikler o.a., som I normalt henter og lægger ind i boligen. I stedet tager I Service Trolley diskret med rundt på jeres daglige borgerbesøg. I vil ikke længere blive afbrudt i plejesituationen for at hente noget, I pludselig står og mangler. Service Trolley SOLO står klar med de nødvendige friske forsyninger, et mobilt depot lige indenfor rækkevide.

PLUSTID

stemningsbilleder

galleri